lørdag den 17. oktober 2015

Knækbrød uden mel

Har forsøgt en opskrift som ikke var så porøs som den tidligere.
Og jeg synes det lykkedes meget godt. 
Opskriften er fra madbanditten og rettet lidt til:
  • 2 dl hørfrø
  • 1½ dl græskarkerner
  • 1/2 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 2 tsk salt
  • 1½ dl koldt vand
  • 1 æg
  • 1/2 dl pofiber
  • Et par tsk Nigella frø (kun pga smagen)
Bland det hele og lad stå til det har samlet sig lidt, ca 1 time.
Hæld ud på bagepladen, skær forsigtigt ud i små firkanter inden de kommer i ovnen.
Bages ca 1.5 time ved 125 grader

1 kommentar:

  1. De ser gode ud og sundt indhold :-)
    Og jo det kan være svært at undgå, at de smuldre.
    Jeg bruger gerne Politikkens bagebog.

    Du ønskes en glædelig 2.advent og er velkommen forbi mig, jeg ligger en dejlig giveaway op lidt senere.
    Maria

    SvarSlet